Во овој момент, на Македонски - Романски Речник има голем број на 78,137 зборови во македонски како 199,288 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го4,195,410 / изрази , меѓу 22,236 денес.
Тагови: Македонски - Романски речник,Македонски, Романски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Романски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionaryenglishromanian.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0134 / 0.0079 (20)
Вратете се на почетокот